Lime Hill Quartet
 
Ajankohtaista Jäsenet Musiikki Kuvat Blogi Yhteystiedot
 

Lime Hill Quartet

Lime Hill Quartet soittaa svengaavaa jazzia, kuplivaa bossanovaa, herkkiä balladeita ja sähäkkää bluesia. Esimerkkejä kappaleista ovat: Lady is a tramp, Fly me to the moon, One note samba, Stolen Moments ja Summertime. Musiikki sopii mainiosti tunnelman kohottavaksi taustamusiikiksi tai koko juhlakansaa tanssittavaksi swing-tanssiaismusiikiksi. Jazzin lisäksi tarjoamme groovehenkistä bilemusiikkia, joka viimeistään nostaa kannat kattoon.

Kvartetin muodostavat laulaja Heidi Lehmuskumpu, pianisti Erkki Rännäli, basisti Hannu Kautto ja rumpali Eki Vikman. Erkki Rännäli on myös yksi Subtv:n taannoisen "Not born to rock" -ohjelman tähdistä. Juhlakokoonpanoomme kuuluu lisäksi saksofonisti ja klarinetisti - yleensä Kimmo Leppälä tai Jukka Uljas.

Kaipaatteko musiikkia häihinne?

Lime Hill Quartet tarjoaa musiikin, joka kattaa koko hääpäivänne. Lisää tietoa täällä.

Dance Fever Show & Dinner sekä tanssinopetukset

Teemme yhteistyötä useiden huipputanssijoiden kanssa.

Dance Fever Show & Dinner on kokonaisuus, joka tuo loistetta ja vauhdikasta rytmiä juhliin. Nauti tulisesta tangosta, kuubalaisesta rumbasta, viekoittelevasta sambasta, vauhdikkaasta foxtrotista ja räiskyvästä jivesta. Lime Hill Quartet, saksofonisti (Kimmo Leppälä / Jukka Uljas) sekä upea vakio- ja latinalaistanssipari Jevgeni Privalov & Maria Kangasaho taikovat toinen toistaan upeampi tunnelmapaloja juhliisi. Tämä värikäs ohjelmanumero sopii osaksi illallistasi alkuruoasta jälkiruokaan asti. Vaihtoehtoisesti voit kokea koko vauhtikavalkadin kerralla yhtenä show-kokonaisuutena. Ohjelmanumeroon voidaan yhdistää tanssinopetusta juhlavieraille sekä groovehenkinen bilemusiikkipaketti.

Jevgeni Privalovin ja Maria Kangasahon kanssa teemme yhteistyötä myös muiden Suomen huippuvakio- ja lattaritanssijoiden kanssa.

Katso kuvia Martinus-salin konsertistamme täältä.