Lime Hill Quartet
 
Ajankohtaista Jäsenet Musiikki Kuvat Blogi Yhteystiedot
 

Lime Hill Quartet - musiikkia koko hääpäiväksi

Lime Hill Quartet tekee hääjuhlistanne tunnelmallisen ja ikimuistoisen tilaisuuden. Tarjoamme musiikin koko hääpäiväksi vihkimisen yhteydessä esitetyistä musiikkinumeroista balladien ja serenadien kautta ruokailun taustamusiikkiin, valintanne mukaisiin häätansseihin, tanssittavaan jazziin sekä groovehenkiseen bilemusiikkiin. Meidät voi tilata myös pelkästään vihkimisen yhteyteen (soolo tai duo) tai vasta tansseista lähtien.

Häiden tyypillisin kokoonpano on kvartetti (laulu, piano, basso ja rummut). Erittäin usein esiinnymme myös saksofonilla vahvistettuna eli niin sanottuna juhlakokoonpanona.

Vihkiminen

Esitämme vihkimisen yhteydessä toivomanne kappaleen. Voitte valita esimerkiksi klassisen pianokappaleen, musikaalihelmen joko laulun kera tai instrumeentaalisesti esitettynä tai tunnelmallisen balladin. Räätälöimme esityksen yhdessä hääparin kanssa.

Onnittelumaljat ja ruokailun taustajazz & bossanova

Onnittelumaljojen ikimuistoisuus lisääntyy, kun suunnittelemme yhdessä hääparin kanssa tähän sopivan musiikkiesityksen. Maljojen jälkeen juhlaväki rentoutuu ja tunnelma säilyy lämpimänä, kun soitamme ruokailun taustalla hiljaisesti svengaavaa jazzia ja bossanovaa. Heidi Lehmuskumpu laulaa osan bossanovista alkuperäiskielellä, portugaliksi.

Häätanssit, tanssittava jazz ja groovehenkinen bilemusiikki

Soitamme hääparin toivomat kolme häätanssia. Autamme hääparia valitsemaan heille sopivat kappaleet. Häätanssi voi olla perinteinen valssi. Yhtä hyvin häätanssi voi kuitenkin olla esimerkiksi hidas balladi tai vaikka vauhdikas foxtrot!

Häätanssien jälkeen soitamme yleensä yhden setin verran niin sanotta paritanssimusiikkia (hääparin näin toivoessa). Mukana on suomalaisia klassikoita, amerikkalaista swingiä sekä lattareita ja bossanovaa. Esimerkkejä tämän setin kappaleista: Maijan ja Jannen häävalssi, Suvivalssi, Rannalla, Kultaiset korvarenkaat, Jazztyttö, Heili Karjalasta, Suklaasydän, Ranskalaiset korot, Valoa ikkunassa, Satulinna, Paratiisi sekä Leidit lavalla -potpurri (Sata kesää tuhat yötä, Ei oo ei tuu, Kun kuuntelen Tomppaa), It don't mean a thing, Come fly with me, Cheek to cheek, Mas que nada, A felicidade, Sway, Whatever Lola Want ja Garota de Ipanema.

Tämän jälkeen käynnistämme groovehenkisen bilemusiikin. Mukana hittejä erityisesti 60- ja 70-luvuilta. Esimerkkejä kappaleista: Dancing Queen, Summer of 69, Disco inferno, Lady Marmalade, Signed sealed delivered, I'm so excited, Hot stuff, Gimme gimme, Voulez vouz, Let me entertain you, Le freak, Knock on wood, We are family, Proud Mary, Hound dog, Can't buy me love, Rock around the clock, Yes sir I can boogie ja Främling. Vauhdikkaiden kappaleiden lomassa herkistelememme kauniiden balladien tunnelmissa, esimerkkeinä: At last, Can you feel the love tonight, Unforgettable, Let's stay together, Eternity, Rakkauslaulu ja Niin monta vuotta.

Lähetämme koko biisilistan tarjouksen yhteydessä.

Apua häävalssiin tai muuhun häätanssiin?

Pianisti Erkki Rännäli ja laulaja Heidi Lehmuskumpu ovat tanssineet yhdessä kilpatanssia (sekä vakio- että latinalaistansseja) B-luokassa. Lisäksi Heidi Lehmuskumpu on tanssinut New York -tyylistä salsaa. He voivat tarvittaessa auttaa häavalssin tai muiden häätanssien hiomisessa sekä erillisen häätanssishow-numeron laatimisessa, mikäli erikseen näin sovitaan!

Lähetä tarjouspyyntö osoitteeseen info [at] limehill.fi, niin olemme yhteydessä ja kerromme mielellämme lisää. Tehdään tärkeästä päivästänne myös musiikillinen elämys!

Aiempien hääparien suosituksia

Blogikirjoitus, elokuun 2014 morsian:
"Lime Hill Quartetin keikka päättyi puolilta öin miespuolisten vieraidemme taputtaessa ja huutaessa "Myö halutaan lissää! Myö halutaan lissää!".? Meininki oli huikea enkä voi kuin suositella juuri tätä bändiä hääjuhliin, sillä Lime Hill Quartetissa yhdistyi juuri se, mitä heiltä odotimme: tyylikkyys, tanssiaistunnelma ja riehakkaat bileet." Lue koko kirjoitus täältä: Elokuun auringon alla / Tanssijalat liikkumaan

Naimisiin.info-sivulla julkaistu kommentti, syksyn 2014 hääpari:
"Meillä soitti Lime Hill Quartet viiden hengen kokoonpanolla (laulu+basso+rummut+piano+saksofoni). Tosi hyvä bändi! Läsnäolevia, taitavia, saivat yleisön mukaan. Kaikki meni niin kuin sovittiin ja yhteistyö oli sekä ennen juhlia että aikana vaivatonta. Loppuhuipennuksena basisti ja fonisti tulivat tanssilattialle soittamaan soolot. Ehdottomasti suosittelen."

Facebook-sivullamme julkaistu kommentti, syksyn 2014 morsian:
"Kiitoksia mahtavista musiikista häissämme!!! Esiintymisenne loi uskomattoman hyvän tunnelman tilaisuuteemme, jota emme ikinä unohda. Olette todellisia ammattilaisia!"