Lime Hill Quartet
 
Ajankohtaista Jäsenet Musiikki Kuvat Blogi Yhteystiedot
 

Blogi

Maanantai 3.11.2008

Olipa mahtavaa jamitella Swengin Feeniksissä keskiviikkona 29.10. Sellisti Markus Hohti aloitti illan mieleenpainuvasti. Me toimmekin sitten aivan erityyppistä maustetta, joten yleisö sai monenlaista herkkua! Mukana ihana saksofonisti Olli Salmi. Kiitos jälleen, Olli, upeasta panoksestasi yhteisswengiin!

Meillä oli niin rento fiilis, että solistikin höpötteli jälleen ihan olan takaa. :-) Ja olipa paikka Keski-Uusimaan toimittajakin, joka teki meistä juttua perjantain 31.10. lehteen. Wau!

Laulaja Heidi ja pianisti Erkki viettivätkin sitten viikonlopun Mikkelissä heittäen duokeikan ravintola Fransmannissa. Todella kaunista ja mieleenpainuvaa soittaa duona tunnelmallisten kynttilöiden palaessa ravintolan pöydillä. Kiitos koko hotellin ja ravintola Fransmannin väelle. Upea paikka - mielellämme tulemme uudestaankin!

Maanantai 13.10.2008

Takana fantastinen keikkarupeama Häät ja rakkaus -messuilla 10.-12.10. Helsingin Messukeskuksessa. Oli kerrassaan mahtavaa tehdä historiaa ja soittaa livemusiikkia häämuotinäytöksessä! Siinä on jotain aivan ainutlaatuista, kun monta taidemuotoa yhdistyy toisiinsa - muodin ammattilaiset, tanssijat ja muusikot.

Suurkiitos kaikille järjestäjille ja yhteistyökumppaneillemme - Sarille, Merjalle, Leenalle, Terhille ja Sannalle sekä koko Moden väelle! Erityisiso kiitos ja lämmin halaus koreografi Jenni Ruuskaselle! Oli upeaa tehdä yhdessä erilainen, uusi ja sävähdyttävä elämys katsojille ja kuulijoille!

Luonnollisesti valtavan iso kiitos ja kumarrus upealle saksofonistille Olli Salmelle, joka jammaili kanssamme lavalla. On aivan fantastista soittaa kanssasi - kiitos!

Ennenkaikkea kiitos ihanalle yleisölle! On ollut ihanaa saada runsaasti viestejä jälkikäteen ja sopia lukuisia esiintymisiä juhliinne! Ihanaa, jos kosketimme sydäntänne ja haluatte meidät luomaan tunnelmaa tärkeisiin hetkiinne. Annamme varmasti kaikkemme, jotta juhlista tulee teille ikimuistoiset!

Haikeilla mielin raahauduimme pois messuilta. Mutta onneksi näemme monia teistä häissä ja muissa juhlissa. :-)

Sunnuntai 5.10.2008

Enää muutama päivä upeaan Häät ja rakkaus -tapahtumaan, jossa saamme soittaa livemusiikkia häämuotinäytöksissä. Mukana upea saksofonisti ja klarinetisti Olli Salmi! Koreografi Jenni Ruuskanen on laatinut aivan fantastisen shown! On ihanaa olla mukana tässä kokonaisuudessa ja soittaa sekä groovea että jazzia!

Ikävähän tässä häitä jo onkin. Mieleenpainuvimmat ovat jokin aika sitten Pohjanmaalla olleet häät, jossa väki jorasi hikipinnassa Hot Stuffin, Lady Marmaladen ja muiden bilebiisien tahdissa. Ja lopulta menimme kaikki hääparin johdolla jatkoille, joilla oli jopa pitsanpaistaja! Harvoin tulee oltua niin virkeä vielä aamuneljältä. :-)

Lue meistä kirjoitettu juttu messuihin liittyen täältä

Nähdään sankoin joukoin messuilla!

Torstai 11.9.2008

Loistava kaksipäiväinen Gimme 2008 -liikelahjatapahtuma takana! Suurkiitokset messuväelle - erityisesti Soineli Jormakalle ja Irina Liimataiselle - siitä, että pääsimme mukaan tapahtumaan. Oli ilo soittaa runsaalle vierasjoukolle. Iso kumarrus myös saksofonisti ja klarinetisti Olli Salmelle, joka svengaili taidolla kanssamme.

Saimme mukavasti kyselyitä yritys- ja yksityistilaisuuksiin. Kiitos kannustavasta palautteestanne. Mielellämme tulemme soittamaan jazzia ja groovea - tilaisuuteen kuin tilaisuuteen!

Tiistai 26.8.2008

Ihania häitä jälleen takana. Mahtavaa, että olemme saaneet olla luomassa tunnelmaa! :-) Ikimuistoisimpia hetkiä lienee, kun eräissäkin häissä vieraat tanssivat letkassa Hot Stuffin räjähtäessä illan lopussa ilmoille. Ja sulhasen äiti kehui tilannetta kaikkien aikojen parhaaksi diskoksi. :D Kiitos tuhannesti kaikille ihanille hääpareille!

Eilen pääsimme pitkästä aikaa esiintymään julkiselle keikalle. Oli aivan fantastista nähdä niin paljon tuttuja ja tuntemattomia yleisön joukossa! Oli ihanaa soittaa jälleen fonisti Kimmo Leppälän kanssa. Kerrassaan fantastinen ja rento fiilis lavalla - kiitos teille, jotka tulitte katsomaan ja annoitte meille niin paljon!

Nähdään taas - monta kivaa juttua tulossa...

Tiistai 22.7.2008

Aivan fantastisia hääjuhlia takana. Kiitokset kaikille hääpareille! Nautimme kovasti, kun saimme olla luomassa ikimuistoisia juhlianne. Meillekin jokainen hääjuhla on ainutkertainen - riippumatta siitä, että häitä tulee useampi kierrettyäkin. Kaikista juhlista jää kuitenkin aivan ihania ja erilaisia kokemuksia mukaan.

Muistoissa ovat nyt suomalais-skottilaiset häät Auld Lang Syne -klassikkokappaleen kera, soittaminen - ja jopa tanssiminen - romanttisissa latotansseissa takkatulen loimutessa vierellä sekä tunnelmointia Turun suunnalla upeissa maalaismaisemissa. Kiitos kaikille tanssijoille, kuuntelijoille ja muuten vain nautiskelijoille. Nautimme kovasti joka hetkestä. Toivottavasti tapaamme uudestaan uusissa merkeissä! :-)

Maanantai 16.6.2008

Upea viikko takana. Tyylikkäät yritysjuhlat, joissa pääsimme tuomaan jazztunnelmaa. Kiitos - nautimme kovasti tästä ainutlaatuisesta juhlasta! Sekä kerrassaan fantastiset häät. Mikä ihana fiilis koko bändillä, kun häävieraat tanssivat ruokailuajan jazzin jälkeen loppuillasta kannat kopisten Lady Marmaladen, Car Washin ja muiden groovebiisiemme tahdissa. Kiitos kauniista sanoistanne. Oli ihanaa saada teille kaikille hymy huulille. Kiitos ja kumarrus! Erityiskiitokset erityissoittovieraille: Kimmo Leppälälle ja Riku Pelolle!

Sunnuntai 25.5.2008

Tämän kesän hääsesonki on nyt osaltamme korkattu. Häät ovat kyllä ihana juhla. On ihanaa nähdä niin paljon iloisia ja onnelisia ihmisiä. Kauniit puitteet, hurmaava hääpari ja musiikista nauttivat vieraat. Kiitos kaikille! Olisimme mieluusti tanssittaneet teitä pidempäänkin. :-)

Sunnuntai 11.5.2008

Kevät on vaihtumassa kesäksi. Mikä sen mukavampaa kuin suunnata katse kohti tulevia hääkeikkoja. Jokaisen häistä on varmasti tulossa persoonalliset juhlat ja on ilo olla mukana niissä suunnittelemisesta lähtien. Häiden lisäksi odotamme innokkaasti kesän yritysjuhlia ja muita esiintymisiä. Nähdään aurinkoisissa tunnelmissa! :-)

Sunnuntai 30.3.2008

Jännittävä viikko takana. Oli hienoa soittaa Sibiksen Feeniks-klubilla torstaina ihanan saksofonistin Mikko Veijosen kanssa. Jälkeemme soittanut Hanna Tuomelan kokoonpano soitti niinikään lupaamansa mukaisesti raikasta poppia - kerrassaan upean kuuloista!

Tänään puolestaan purkitimme kaksi uutta biisiä: Footprints ja I'll be seeing you. Laitamme webbiin vielä kevään aikana pienet näytepätkät... :-) Nauhoituksen hoiti jälleen Petro Ijäs. Kiitos jälleen fantastisesta taituroinnista - kanssasi on ilo tehdä töitä!

Maanantai 17.3.2008

Ihana fiilis soitettuamme eilen laulu-piano-duona upouuden TanssiBuumin avajaisissa. Oli suuri kunnia päästä korkkaamaan tämä hieno tanssistudio elämään. Kiitokset Erikille, Sannalle ja Leeville kutsusta tulla soittamaan! Itsellekin oli fantastinen nautinto nähdä Eurotanssivoittajien Jussi Väänäsen ja Katja Koukkulan upeat tanssiesitykset yhdessä parin sadan muun vieraan kanssa.

Nyt sitten odotellaankin perjantain 21.3. "Tartu Mikkiin" -ohjelmaa televisiosta. Rumpali Eki Vikman debytoi televisiossa laulajana. Mahtavaa! :-)

Lauantai 8.3.2008

Kyllä tanssiminen on sitten vain ihanaa. Matti ja Tea Kantola loihtivat jälleen upeita tanssinumeroita meidän soittamamme jazzin tahdissa eilisessä yksityistilaisuudessa Hilton Strand -hotellissa. Upeat puittteet, kaunis tunnelma.

Lauantai 23.2.2008

Kerrassaan tunnelmallinen keikkapaikka tuo Helsingin Pitäjän kirkon vieressä sijaitseva Pappilan juhlatila, jossa soitimme eilen trion voimin. Erkkikin pääsi soittelemaan samalla pianolla, jolla itse Sibeliuksen kerrotaan harjoitelleen!

Keskiviikko 30.1.2008

Kesä alkaa näyttää oikein iloiselta ja aurinkoiselta - romantiikkaa unohtamatta! Kerrassaan hienoa päästä luomaan häätunnelmaa usealle parille ja vieläpä eri paikkakunnille!

Häistä puheenollen. Mikäli olet järjestämässä juhlia, niin tulehan kuuntelemaan meitä Helsingin Pitäjän kirkon vanhaan pappilaan 22.2. Pitopalvelu Alibaba esittelee herkullisia ruokavaihtoehtojaan meidän svengatessa trion voimin mukana!

Sunnuntai 13.1.2008

Kuten kliseinen sanonta kuuluu, olo on 12 soittokerran jälkeen väsynyt, mutta onnellinen! Meistä oli todella mukavaa soittaa Häämessuilla Helsingin Wanhassa Satamassa viikonloppuna! Puitteet ja tunnelma olivat kerrassaan kauniit. Kiitos kaikille kuulijoille. Toivottavasti näemme monia teistä tulevissa häissänne tai muissa juhlissanne!

Erityiskiitokset messujen järjestäjälle Liisa Sillalle ja muotinäytösten juontamisesta vastanneelle Leena Sarvelle! Oli ilo työskennellä kanssanne. Jatkakaamme yhteistyötä vielä pitkälle tulevaisuuteen!

Perjantai 4.1.2008

Uusi vuosi lähti kerrassaan mainiosti käyntiin, kun pääsimme eilen vieraaksi Alvi's Dixie Stompersin isännöimään jami-iltaan. Ravintola oli täynnä porukkaa ja tunnelma oli mieleenpainuvan lämmin. Kiitos kaikille kuulijoille ja suurkiitos lämpimistä sanoistanne keikan jälkeen. Ihanaa, että saimme hymyä huulillenne ja svengiä jalkoihin!

Keskiviikko 2.1.2008

Hyvää uutta vuotta! Lähetimme tietoa kotisivuistamme isolle joukolle. Sivut ovat nyt virallisesti auki!