Lime Hill Quartet
 
Ajankohtaista Jäsenet Musiikki Kuvat Blogi Yhteystiedot
 

Blogi 2007

Keskiviikko 19.12.2007

Saimme tänään promolevyt ja käyntikortit painosta. Hienoa nähdä viimein konkreettinen tulos pitkästä työstä! Toivottavasti saamme hyvää mieltä jaettua muillekin! Oikein ihanaa joulua kaikille!

Torstai 13.12.2007

Haukilahden keikka ja Häämessut lähestyvät, joten työstimme tiiviisti keikkojen ohjelmistoa. Odotamme myös innokkaasti käyntikorttien ja promolevyjen valmistumista. Tarkoitus olisi saada vielä levyjä ystävien joulupukinkonttiin.

Sitten ei muuta kuin hyvin ansaitulle joululomalle! Nähdään jälleen vuonna 2008 – onnellisten tähtien alla!

Maanantai 3.12.2007

Aivan fantastinen keikka eilen Balanssilla, kun tahditimme kilpatanssijoiden harjoitusiltaa. Soitimme duracelien tavoin vimmatusti yhdeksää erilaista tanssia. Siinä olivat kapulat ja sanat mennä sekaisin. Olimme intoutuneet niin täysillä lattaritansseihinkin, että mukana oli myös portugalinkielinen Mas que nada -kappale.

Mutta hienosti homma hoitui. Paras palkinto olivat iloiset ja onnelliset tanssijat, jotka tulivat kiittelemään vielä monta päivää keikan jälkeenkin. Ilo oli meidän puolellamme!

Torstai 8.11.2007

Häämessujen keikka lähestyy, joten metsästämme kuumeista vauhtia uusia kappaleita ohjelmistomme täydennykseksi. Kyllä sanoilla on sitten suuri merkitys! Monia ihania jazzkappaleita joudumme nyt hyllyttämään Häämessuilla. Esimerkkinä "I fall in love too easily... for it to ever last". Tai "You don't know what love is, until you've learned the meaning of the blues". Onneksi maailma on täynnä myös ihania ja positiivisia rakkauskappaleita.

Sunnuntai 28.10.2007

Aivan mahtava fiilis, kun soitimme yksityistilaisuudessa Hotelli Linnassa eilen. Upeat puitteet soittaa tunnelmallista jazzia vieraille. Ja mikäs sen ihanampaa kuin, että vieraat lähtevät tanssimaan musiikkimme tahdissa!

Vakiotanssijoiden Matti ja Tea Kantolan elegantit ja glamour-henkiset show-numerot saivat yleisöltä raikuvat aplodit.

Maanantai 15.10.2007

Työstämme kuumeisesti webbisivuja. Sivuille tulossa ääninäytteitä kesäkuun studiosessiostamme.